Skottlossning Solna

1 day agoStockholmspolisen har fått larm om skottlossning i Hagalund i SolnaDet väller in samtal från boende i området säger presstalespersonen Daniel. En eller flera gärningsmän försökte råna en butik i Huvudsta centrum i Solna.


Plvyah0u0iiy M

Sverige står dessvärre just nu både inför ett yttre och ett inre hot.

. Polisen fick precis in ett larm om skottlossning i HagalundSolna. 8 hours agoEn pojke under 18 år har gripits och anhållits efter skjutningen i Solna under torsdagskvällen. 10 hours agoEn pojke i tonåren har anhållits efter skottlossningen i Hagalund i Solna på torsdagskvällen skriver polisen på sin hemsida.

Sverige står dessvärre just nu både inför ett yttre och ett inre hot. Mycket knapphändiga uppgifter i nuläget. Det har vällt in samtal säger Daniel.

Vit bil sågs lämna platsen 20-tal smällar ska ha hörts. 10 hours agoArkivbild Foto. Larmet kom in till.

Två män är gripna för mordförsök säger Mikael Ericson vid Stockholmspolisens. Initial rubricering är grovt vapenbrott. Någon som vet mer.

Han är misstänkt för grovt vapenbrott och försök till mord. Bokföra bruttolöneavdrag bilförmån kamrem eller kamkedja regnummer. 1 day agoSkottlossning i Solna sköt genom fönster in i lägenhet.

Skottlossning i Solna. Vi är där nu och kontrollerar detta säger. Han greps vid midnatt och misstänks för.

1 day agoPolisen har en insats i stadsdelen Hagalund i Solna efter larm om skottlossning och har startat en förundersökning om grovt vapenbrott. Runt 20 skott har avlossats i stadsdelen Hagalund i Solna kommun. Ursprungligen postat av KomissarieBeck.

En av gärningsmännen sköt inne i butiken säger Helena Boström Thomas. Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de. 1 day agoEn stor polisinsats pågår i Solna efter en misstänkt skottlossning.

27 oktober 2022 27 oktober 2022 Pettersson 1 kommentar. Vi fick in mängder av samtal av folk som hört flera skott och sett människor springa omkring säger. En pojke i tonåren har anhållits efter skottlossningen i Hagalund i Solna på torsdagskvällen skriver polisen på sin hemsida.

Larm om misstänkt skottlossning i Solna. En man är skadad i ena benet efter en skottlossning intill Badhusplanen i Solna. Polisen larmades i kväll vid 21-tiden till ett kvarter i Solna efter att personer hört smällar.


Skottlossning Misstankt Polisen Ar I Rasunda Med Omnejd Efter Ljud Som Beskrevs Som Skottljud Rasunda Solna 20 Mar 2021


Skottlossning I Solna Polisen Letar Efter Maskerade Personer Samtiden


Man Allvarligt Skadad Efter Skottlossning I Solna Svd


Skottlossning I Sodra Stockholm Vakt Skadad


تويتر Svenska Dagbladet على تويتر Just Nu Larm Om Skottlossning I Solna En Person Skadad Https T Co Msm6vpoouo Https T Co 3ervlzdhkb


Man Skjuten I Solna Annu Ingen Gripen P4 Stockholm Sveriges Radio


Uq1mp Jmavt Vm


Tva Gripna Efter Skottlossning I Solna


6pogpygtnt52lm


Tio Haktas Efter Klimatprotest Pa E4 Vimmerby Tidning


Solna Man Hittad Skottskadad


En Gripen Efter Larm Om Skottlossning


6pogpygtnt52lm


8 Sidor Ung Man Skots Till Dods


Skottlossning Mot Lagenhet I Solna Hallandsposten


Brutalt Mord I Solna Skots I Ansiktet


5l Qhcrmiaeeum


Polistekniker Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com


Skottlossning Mot Lagenhet I Solna Gp

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel